A împlinit 100 de ani și a fost felicitat de primar!

0
334

Un localnic din comuna gorjeană Câlnic a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani. Aurel Ciocârlie, căci așa se numește sărbătoritul, a fost felicitat într-un mod inedit, iar cel care i-a călcat pragul casei a fost chiar Dumitru Vulpe, primarul localității.

Acesta i-a dat un tort, dar și o diplomă de excelență, celui ce astăzi a împlinit un secol de viață.

”Am avut privilegiul de a-i fi alături domnului Ciocârlie Aurel la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Domnul Ciocârlie Aurel este veteran de război, un om ce și-a pus viața în slujba țării, un om de aleasă omenie, un om respectat de întreaga comunitate în care trăiește. Sunt onorat că i-am putut fi alături în această zi și că l-am putut sărbători și îl rog pe Bunul Dumnezeu să îl țină sănătos să îl putem sărbători mulți ani și de acum înainte” a transmis Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

”La mulți ani, domnul Ciocârlie! Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și zile senine și binecuvântate alături de toți oamenii dragi! Mă înclin cu respect și vă spun din tot sufletul că vă prețuim și că sunteți un exemplu demn de urmat atât pentru noi, cât și pentru generațiile viitoare”, a mai spus primarul Dumitru Vulpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here