Au început lucrările în Târgu Jiu!

1
245

Proiectul privind modernizarea iluminatului public este una dintre cele mai ample lucrări care va fi efectuată în municipiul Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, edilul orașului, a anunțat că de astăzi au început lucrările, în acest moment reușind să se intervină dinspre Bârsești către centrul municipiului.

”Au început lucrările pentru unul dintre cele mai ample proiecte pe fonduri europene de la Târgu Jiu: modernizarea iluminatului public. În acest moment se intervine dinspre Bârsești către centrul municipiului.

5 milioane de euro ajung în orașul nostru doar pentru acest proiect care, pe lângă modernizarea propriu-zisă, înseamnă o scădere a costurilor pe noua rețea cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanțială la bugetul local!

Se prevede, printre multe altele, instalarea a 27 de kilometri de rețea electrică, 27 de kilometri de fibră optică și peste 1000 de corpuri de iluminat.

Mai mult decât atât, acest proiect înseamnă o bază pentru alte proiecte europene pentru care avem finanțarea deja asigurată: INFOTRAFIC și modernizarea transportului în comun.

Sunt proiecte ample, de durată și vitale pentru dezvoltarea municipiului Târgu Jiu.”, a transmis edilul orașului.

 

1 COMENTARIU

  1. NOI ILUMINĂM CU LED și avem stîlpul de iluminat în mijlocul trotuarului,piste pt biciclete lipsă,iarba a crescut prin asfalt ,,URSAȚI,POLATA,BÂRSEȘTI și alte locații, centură lipsă,lucrări începute și stopate gen str Eroilor, taxe și impozite în creștere un primar șiun administrator al orașului care nu se văd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here