Când va avea loc cel mai mare bâlci din Oltenia

0
443

Cel mai mare bâlci din Oltenia va avea loc în perioada 16-20 iulie. Este vorba despre vestitul eveniment ”Nedeia” care are loc de ani de zile în localitatea gorjeană Polovragi, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ilie.

Dacă anul trecut turiștii și gorjenii nu s-au putut bucura de acest eveniment din cauza pandemiei de coronavirus în care ne aflăm, de această data, cât mai multă lume este așteptată la acest eveniment, pentru că relaxarea introdusă permite organizarea unor astfel de evenimente.

Gheorghe Epure, primarul din Polovragi, a anunțat că astăzi, în urma unei ședințe de Consiliu Local care a avut loc s-au stabilit reguli importante privind restricțiile în spațiul public, astfel că atât comercianți, cât și participanții la acest eveniment vor trebui să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială.

De asemenea, este de menționat și faptul că au început pregătirile pentru deschiderea târgului.

Pentru început se va face accesul dispozitivelor și al utilajelor pentru parcul de distracții, în data de 15 iulie se vor amplasa terasele, iar în data de 16 iulie când e prima zi de târg se va permite accesul tuturor comercianților. Mai trebuie menționat că produsele second-hand vor fi însoțite de Certificat privind dezinfecția, iar prezentarea pentru vânzare se va face, obligatoriu, numai pe mese. Vor fi spații și pentru dezinfectare și vor exista două căi de acces pentru cei care intră și ies.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here