Ce se întâmplă cu drumurile din Rânca

0
163

Drumurille din Rânca au suferit de-a lungul timpului schimbări drastice care au dus doar la distrugerea acestora. Schimbările climatice, traficul intens, au format adevărate cratere în asfaltul care nu mai putea fi circulat de turiștii care ajungeau în stațiunea montană.

O veste bună este aceea că, de puțin timp au început lucrările de asfaltare și, chiar dacă temperaturile au fost unele caniculare, drumarii și-au continuat treaba.

Corneliu Răducan Morega, prefectul județului, anunță că se continuă lucrările de asfaltare pe raza zonei montane Rânca, în ciuda temperaturilor ridicate.

” Lucrătorii Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu sunt la datorie și încearcă să finalizeze într-un timp cât mai scurt lucrările de reparații de pe cea mai frumoasă șosea montană din România, pentru ca turiștii să circule în cele mai bune condiții. S-au frezat până acum 15.000 de metri pătrați, care urmează să se asfalteze.

De asemenea, se lucrează și la montarea de elemente de siguranță pe zonele unde necesită amplasarea acestora, pentru a crește gradul de securitate de pe Transalpina.

Potențialul turistic al județului Gorj este enorm și aveam datoria să îl valorificăm în mod corespunzător, în folosul cetățenilor și a economiei județului.

Împreună suntem mai puternici!”, transmite prefectul județului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here