”CINE ÎNCHIDE COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA !?”

0
995

”CINE ÎNCHIDE COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA !?” Este întrebarea pe care le-o adresează guvernanților, Manu Tomescu, vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari.

Acesta anunță concedierile masive care vor avea loc și anunță că până în 2030 nu vor rămâne mai multe persoane decât 2613 angajați în companie.

”PLANUL DE RESTRUCTURARE al C.E.Oltenia, asumat de Guvernul României prin Ministerul Energiei, prevede ca până în anul 2026 să mai rămână doar 4.521 de salariați, iar la finalul lui 2030 vor mai fi doar 2.613 angajați în companie!

Asta înseamnă că vor să DISPONIBILIZEZE aproape 7000 de mineri și energeticieni cu tot cu locurile lor de muncă din organigrama companiei, în mai puțin de 5 ani!

Așadar iată încă o dovadă care arată foarte clar cine își asumă închiderea de grupuri energetice și de cariere miniere! Nu noi protestatarii din Piața Prefecturii Tg-Jiu, și nici proiectul pentru recunoașterea prin lege a condițiilor speciale de muncă în care muncesc minerii și energeticienii din C.E.Oltenia!

Cred că acum este clar pentru toată lumea faptul că Guvernul României și-a asumat cu mult timp înainte, închiderea grupurilor energetice din C.E.Oltenia, prin care DISPONIBILIZEAZĂ mii de salariați cu tot cu locurile lor de muncă!

Iată încă o dovadă că noi cei care am luptat pentru proiectul de reducere a vârstei de pensionare, am avut dreptate, și lupta pe care noi am dus-o a fost o luptă întemeiată!

Așa că HIENELOR, lăsați minciunile și manipulările prin care încercați să mascați GENOCIDUL SOCIAL din C.E.Oltenia, și nu ne mai puneți piedici celor care încercăm să salvăm oamenii încadrându-le vechimea și activitatea la CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ în legea pensiilor, în așa fel încât fiecare dintre ei să poată să beneficieze de acest drept, atunci când vor rămâne fără loc de muncă!”, a scris Manu Tomescu pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here