Copil căzut de la etaj! Ambulanța nu avea medic?!

0
283

În această după-amiaza a avut loc o tragedie în Rovinari, unde, un copilaș de aproape 3 ani a picat de la ultimul etaj al unui bloc.

Surse susțin că micuțul a fost lăsat pentru puțin timp nesupravegheat, moment în care a căzut de la o înălțime de câțiva metri.

Tot surse suțin și faptul că nu a fost găsită o ambulanța care să aibă medic și a fost necesar ca micuțul să fie dus la Spitalul Rovinari pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Se pare că a fost solicitat elicopterul SMURD pentru ca micuțul să fie transferat la un alt spital din țară, iar în prezent copilul se află la spitalul din Craiova.

„In după-amiaza aceasta, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizati prin apelul 112 de un medic în cadrul Spitalului Orășenesc Rovinari, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul sau, de 2 ani și 9 luni, despre care mama sa a comunicat că a căzut de la et. 4, din imobilul unde locuiesc.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că în timp ce copilul se afla la domiciliu împreună cu mama sa, fiind lăsat nesupravegheat, a căzut pe gemul sufrageriei de la et. 4 al blocului, geam ce se afla în poziția deschis, rezultând vătămarea corporală a acestuia. Minorul s-a urcat pe geam după ce in prealabil s-a urcat pe un ATV de jucărie.
Băiețelului fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Rovinari, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, ulterior fiind transportat cu un echipaj medical la Spitalul Județean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie efectuate investigații suplimentare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here