Drumul spre Rânca se va închide

0
363

Se va închide drumul spre Rânca. Este vorba despre câteva ore în care va avea loc etapa a doua a Campionatului Național de Drift care se va desfășura la finalul acestei săptămâni pe Transalpina. Sâmbătă și duminică vor fi restricții de circulație pe acest drum.

Pe parcursul întregii competiţii, echipajele de poliţie rutieră vor fi sprijinite de către comisarii de traseu, care vor fi amplasaţi în punctele periculoase şi drumurile laterale, a transmis IPJ Gorj.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Gorj au acordat avizul de principiu Asociaţiei Club Sportiv Romanian Drift Community, din Bucureşti, pentru închiderea traficului rutier, pe DN 67C Rânca, între km 19+700 – 22+000, în zilele de 3 iulie, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00, respectiv 4 iulie, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00.

Este de amintit faptul că probele vor avea loc între Novaci şi Rânca. „După ce în ultimii doi ani etapa de pe Transalpina a avut loc în Pasul Urdele, traseul etapei de drift va reveni în acest weekend pe vechiul traseu dintre Novaci şi Rânca, între kilometrii 20 şi 22. Sâmbătă sunt programate antrenamentele şi calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile“, au transmis organizatorii, Clubul Sportiv „Romanian Drift Community“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here