FOTO: Îmbulzeală..la 2 lei!

0
491

Sărăcia taie din pretențiile și cheltuielile românilor și a dus și la apariția mai multor fenomene nedorite.

Unul dintre exemplele cele mai elocvente este acela că tot mai multe persoane aleg să-și cumpere haine de la second hand, în loc să-și ia haine de la magazinele noi.

Este un plus pentru astfel de patroni și un minus pentru antreprenorii care au magazine cu haine noi.

Spunem asta pentru că, în timp ce magazinele cu imbracaminte de calitate se inchid, cele care vand haine la mana a doua, isi umfla preturile, chipurile, ca sa supravietuiasca.

Așadar, persoanele care nu au venituri mari aleg să meargă non stop la prăvăliile second hand și când sunt reduceri, uită de orie, se îmbulzesc și cumpără tot ce le vine la mână.

Asta s-a întâmplat și în această dimineață, când, la unul dintre cele mai cunoscute second handuri din municipiul Târgu Jiu, încă de la orele 8:00 * deși se deschide la 9:00 * , oamenii stateau lipiți unul de altul și așteptau nerăbdători să intre în magazin pentru că astăzi orice produs era la 2 lei.

Cei care opteaza pentru haine la mana a doua trebuie sa fie insa foarte atenti cand fac astfel de achizitii si niciodata sa nu le poarte fara sa le spele si sa le dezinfecteze temeinic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here