Implicare zi de zi la Motru! Ședința operativă s-a desfășurat în parc

0
742

Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, se implică de fiecare data pentru a rezolva problemele cetățenilor din oraș.

În fiecare dimineață acesta urmărește stadiul lucrărilor care se desfășoară pe raza orașului.

Așadar, pentru a urmări mai bine cum se desfășoară lucrurile, astăzi, acesta a organizat o ședință operativă inedită chiar în parcul din oraș.

Acesta a decis ca discuțiile să aibă loc într-un foișor din parc, iar aici au avut loc întâlniri cu o parte din directori, dar și cu specialiștii din primărie, pentru a supraveghea pe de o parte lucrările care se fac în această perioadă aici, dar și pentru a discuta o serie de situații care trebuie rezolvate.

Cosmin Morega a semnat mapa în parc și le-a transmis subalternilor ce mai este de făcut în oraș, dar și în localitățile aparținătoare.

”Lucrăm acum la parc unde schimbăm mobilierul urban și facem curățenie și activități de întreținere a spațiului verde. Am vrut să văd exact cum merge treaba aici și de aceea am mutat ședința operativă de dimineață din birou în foișorul din parcul central din Motru. Am vrut să fiu acolo, la fața locului, să văd cum decurg lucrările, împreună cu responsabilii din primărie care se ocupă de acest sector”, a transmis Cosmin Morega, primarul municipiului Motru.

După ce ședința s-a finalizat, primarul din Motru a coordonat personal muncitorii care desfășurau activități în parcul central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here