L-au bătut până l-au băgat în spital

0
179

A fost un weekend plin de rețineri în județul Gorj. Polițiștii gorjeni au avut de tras cu persoanele vcare fie au fost recalcitrante, fie s-au îmbătat până nu au mai știut de ei.

Așadar, la data de 3 iulie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au  fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bolboși, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza satului Ohaba Jiu a avut un conflict cu două persoane în urma căruia a fost lovit de aceștia.

 A reieșit faptul că în timp ce apelantul se deplasa pe raza satului Ohaba Jiu, s-a întâlnit cu un localnic de 41 de ani și cu fratele acestuia de 35 de ani, iar în urma unei discuții în contradictoriu și pe fondul consumului excesiv de alcool, cei doi ar fi exercitat acte de violență împotriva apelantului.

În urma leziunilor suferite, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuarea cercetărilor s-a dispus reținerea agresorilor, pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

IPJ Gorj a transmis că polițiștii i-au prezentat pe cei doi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile, față de aceștia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here