La ce instituții din Gorj se fac angajări

0
598

Se fac angajări la mai multe instituții din Gorj. Este vorba despre Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Gorj care a scos la concurs două posturi de șef de birou, unul la centrul local Motru și celălalt la Târgu Jiu.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să respecte mai multe condiții: să fie numiţi într-o funcţie publică de clasa I; să îndeplinească condiţiile de vechime în specialitate de minimum 5 ani; să îndeplinească condiţiile de studii necesare ocupării funcţiei publice, şi anume: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenta sau echivalentă; să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă; să nu aibă o sancţiune disciplinară neradiată, în conditiile legii.

Proba scrisă este programată pentru data de 9 august.

De asemenea, și la Primăria Motru au fost scoase mai multe posturi la concurs, fiind vorba despre un post de asistent medical gradul principal în cadrul aparatului de specialitate al primarului, respectiv în cadrul Serviciului asistență și protecție socială – Compartimentul asistență medicală școlară și preșcolară. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ preuniversitar postliceal, cu diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, care să aibă aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei (Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România). Este necesară și o vechime de cinci ani în specialitate.

Un alt post este de îngrijitor în cadrul aparatului de specialitate al primarului, respectiv în cadrul Serviciului relații cu publicul, administrativ, arhivă – Compartimentul administrativ, aici fiind suficiente studii generale.

Totodată, se mai caută un șofer grad II în cadrul aparatului de specialitate al primarului, respectiv în cadrul Serviciului relații cu publicul, administrativ, arhivă – Compartimentul administrativ. Candidații trebuie să aibă studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; să dețină permis de conducere categoria B valabil, cu vechime în conducere minimum 1 an.

Există și alte două posturi de îngrijitor în cadrul Direcției de cultură, activități de sport și tineret – Compartimentul activități de sport și tineret, singura condiție pentru candidați fiind studii generale. Dosarele se vor putea depune până pe 23 iulie, iar prima probă a concursurilor este 3 august – scrisul,iar interviul va fi pe 6 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here