Românii, rușinea Europei!

0
428

Românii, rușinea Europei! Din păcate, acesta este tabloul creat de românii plecați în străinătate, români care profit de necazul altora pentru a-și umple buzunarele.

Este vorba despre acele persoane care, în momentul în care, în Germania s-a dezlănțuit jihadul, iar inundațiile au făcut prăpăd, s-au gândit că trebuie să fure.

Așadar, se pare că poliția federală a fost solicitată de 13 ori, în weekend, în zonele devastate de furtună, unde au fost semnalate mai multe cazuri de furt.

De vineri, hoții și-au făcut apariția în zonele grav afectate de furtună, iar acum cetățenii sunt rugați să raporteze imediat toate persoanele și vehicule suspecte prin numărul de urgență 110, informează stiridiaspora.ro.

În Nette, în seara zilei de vineri, a fost văzută o dubă, încărcată cu mobila deteriorată de furtună. După a mers pe Bachstrasse în direcția Altena și nu a mai putut fi găsită. Sâmbătă dimineață, pe Rahmedestrasse a fost observată o altă dubă. Un bărbat a scotocit niște mormane de gunoi și, potrivit martorilor, ar încărcat în autoutilitară fier vechi. O patrulă de poliție l-a verificat pe șoferul de 47 de ani, de origine română, cu domiciliul în Dortmund.

De asemenea, sâmbătă la prânz, au fost furate o mașină de spălat și diverse aparate electrice, care erau depozitate într-o furgonetă, parcată pe marginea drumului în Nette. Cu puțin timp înainte de furt, polițiștii au verificat o mașină care era însă goală. Doi bărbați, de origine română, de 20 și, respectiv, 34 de ani, din Recklinghausen au fost denunțați.

Totodată, biroul de ordine publică din Altena a cerut ajutor, duminică după-amiză. O furgonetă intrase pe Lüdenscheider Straße. Ocupanții acesteia și-au însușit mai mute deșeuri electrice și metalice. Și în acest caz, un tânăr, de 23 de ani, de origine română, din Attendorn, a fost pus sub acuzare pentru fapte similare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here