Se finalizează o investiție importantă în Târgu Jiu

0
225

Se finalizează o investiție importantă în municipiul Târgu Jiu. Este anunțul făcut de Marcel Romanescu, edilul orașului, care transmite că în curând se va finaliza o investiție importantă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu, acolo unde se vor monta trei terenuri sintetice (fotbal, baschet și volei) pentru elevi.

Aceste terenuri vor fi amenajate pentru ca elevii să poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții.

”Continuăm aceste investiții la unitățile de învățământ din municipiu cu credința sinceră că, beneficiind de o bază materială foarte bună, școlile fac mult mai ușor performanță.

Am discutat cu foarte mulți părinți care în trecut se plângeau de condițiile în care erau nevoiți să învețe copiii lor. Acum școlile târgujiene beneficiază de clădiri moderne, dotate cu tot ceea ce este necesar, iar investițiile vor continua. Investind în educația copiilor noștri le asigurăm un viitor mai bun.”, a scris pe pagina sa de socializare Marcel Romanescu, edilul orașului.

Unitatea de învățământ a beneficiat în ultimul timp de modificări radicale.

Una dintre clădiri a fost supraînălțată, mărindu-se astfel numărul de clase, a fost amenajat un amfiteatru și s-a achiziționat mobilier nou (investiție ce depășește 3 milioane de lei).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here