Spectacol pentru cei mici la Târgu Jiu

0
309

Va fi spectacol pentru cei mici la Târgu Jiu. Așadar, sâmbătă, 24 iulie, între orele 10.30 și 20.00, Showlandia prezintă în orașul nostru, din nou, spectacolul ,,Călătorie în lumea desenelor”.

Acest eveniment va avea loc în sala de spectacole a Cinematografului ,,Sergiu Nicolaescu” din municipiul Târgu-Jiu și se va derula sub forma mai multor reprezentații în aceeași zi, mai precis cinci, ultima fiind programată să înceapă la ora 20.00.

,,La cererea publicului revenim! Sâmbătă, 24 iulie 2021, orele 10.30, 12.30, 16.00, 18.00 și 20.00, Showlandia prezintă spectacolul <<Călătorie în lumea desenelor>>. Acesta va avea loc la în sala de spectacole a Cinematografului <<Sergiu Nicolaescu>> din Târgu-Jiu. În cadrul spectacolului, copiii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate (actori deghizați care personifică personajele). Vom cânta ne vom juca, vom râde… 60 minute de neuitat! Vă așteptăm cu drag! Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.showlandia.ro, sau cu două ore înaintea spectacolului (în limita disponibilității). Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii spectacolului dedicat celor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here