Trafic de droguri la munte! Peste 70 de persoane, la audieri!

0
332

Trafic de droguri la munte. Au fost efectuate 11 percheziții domiciliare în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite că au vândut droguri de risc şi mare risc în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Din cercetările efectuate de autorități a reieşit faptul că membrii grupării ar fi comercializat canabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către diverşi consumatori, până în prezent fiind identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum de la aceştia. „În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au desfăşurat activităţi de deţinere şi comercializare de droguri de risc şi mare risc către diverşi consumatori de pe raza localităţilor Sinaia, Azuga şi Buşteni, la preţul de 60 lei gramul de canabis, 60 lei comprimatul de ecstasy şi 100 de euro gramul de cocaină”, transmit anchetatorii.

De asemenea, în urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor, precum şi diferite sume de bani.

La audieri vor ajunge 72 de persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here