Vrea sprijin pentru UATAA Motru

0
255

Vrea sprijin pentru UATAA Motru. Este dorința lui Cosmin Morega, primarul municipiului Motru, care a făcut o nouă solicitare către Guvernul României pentru a fi sprijinită UATAA Motru.
Așadar, Primăria Municipiului Motru, prin primarul Morega Costel-Cosmin, a solicitat printr-o nouă adresă Consiliului Județean Gorj și Prefecturii Gorj inițierea unui proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 9.260.000 lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, în vederea acoperirii pierderilor induse de prestarea serviciului de producere, transport și distribuție energie termică pentru perioada 01.12.2019-28.02.2021, precum și a subvenției pentru acoperirea diferenței de preț între prețul de producție și prețul de facturare la populație.
S-a luat hotărârea ca, în urma adresei inițiată de Primăria Municipiului Motru, Consiliul Județean Gorj sa solicite atât Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cât și Ministerului Finanțelor sprijin pentru alocarea sumei de 9.260.000 lei, sumă vitală pentru funcționarea UATAA Motru.
”Sper din tot sufletul ca factorii decizionali să aloce această sumă, spun eu vitală pentru funcționarea UATAA. Este vorba de mii de suflete, care depind de funcționarea uzinei pentru că nu toți motrenii își pot permite conectarea locuinței la sistemul de gaze. Mulțumesc anticipat tuturor care se vor implica în rezolvarea acestei probleme, cu impact major asupra populației!”, a mai adăugat primarul municipiului Motru, Cosmin Morega.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here